Klassikale trainingen 'bekwaam sturen & veilig roeien!'

30 maart 2024 organiseren we onze laatste openbare training voor dit winterseizoen. Vanaf eind oktober 2024 volgt een nieuwe serie trainingen!

Afhankelijk van datum en locatie is het organiseren van een in-company training wellicht nog mogelijk, klik hier >>

Wij organiseren trainingen 'Bekwaam sturen & veilig roeien!'. De trainingen zijn vooral bedoeld voor (aankomend) stuurlieden, maar ook voor roei(st)ers en organisatoren van wedstrijden of toertochten zijn de trainingen aan te bevelen! Tenslotte moet iedereen weten wat te doen en te laten in een onverwachte - onveilige - situatie! We behandelen tijdens de trainingen de bewustwording van risico's, incidenten, verantwoording, wet- en regelgeving, veiligheid aan boord, calamiteiten en noodprocedures. Een 'must' voor stuurlieden maar ook erg zinvol voor alle roei(st)ers (want ook de stuur kan iets overkomen, en dan is het goed als de rest van de bemanning ook thuis is in veiligheid).

We wisselen ervaringen en kennis uit met elkaar waarmee we samen veiliger roeien & sturen op een hoger niveau tillen! Na deze training is de bewustwording gegroeid, en heb je een vracht aan informatie waarmee je binnen je eigen team verder kunt!  Een ideale training voor teams van St Ayles Skiffs, Pilot Gigs en roeisloepen!

De trainingen worden gegeven door trainers met veel roei-, stuur- en organisatie ervaring. We starten de trainingen om 10:00 uur, en sluiten af rond 15:00 uur met een toets. Geen zorg, iedereen slaagt voor deze toets :-)

  • Voor slechts € 30,- doe je mee aan deze gezellige, interactieve en leerzame training! En dat is inclusief koffie/thee en lunch! Na afloop ontvang je een bewijs van deelname, een geplastificeerde Vaarbewaarkaart en 6 weken online toegang tot de presentatie! 
  • Het maximaal aantal deelnemers is 20 tot 25 personen
  • Wil je liever een in-company training bij de eigen club/vereniging? Dan kan ook! Klik hier >>

 

AGENDA

Veilig Roeien behoudt zich het recht voor om de training te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. Bij annulering door Veilig Roeien kan de deelnemer kiezen voor een training op een andere datum/locatie of restitutie van de inschrijfkosten. Zie ook onze voorwaarden