Trainingen 'bekwaam sturen & veilig roeien!'

30 maart 2024 organiseren we onze laatste openbare training voor dit winterseizoen. Vanaf eind oktober 2024 volgt een nieuwe serie trainingen!

Afhankelijk van datum en locatie is het organiseren van een in-company training wellicht nog mogelijk, klik hier >>

Wij organiseren trainingen 'Bekwaam sturen & veilig roeien!' voor stuurlieden, roei(st)ers en organisatoren van wedstrijden of toertochten. De trainingen zijn gericht op St Ayles Skiff roeiers, sloeproeiers en Pilot Gig roeiers, en we behandelen tijdens de trainingen de bewustwording van risico's, verantwoording, wet- en regelgeving, veiligheid aan boord, calamiteiten en noodprocedures. Een 'must' voor stuurlieden maar ook erg zinvol voor alle roei(st)ers (want ook de stuur kan iets overkomen, en dan is het goed als de rest van de bemanning ook thuis is in veiligheid). 

Je kunt kiezen uit een klassikale training of een in-company training voor je eigen club. De trainingen worden gegeven door trainers met veel roei- en stuurervaring en zijn interactief; we wisselen ervaringen en kennis uit met elkaar waarmee we samen veiliger roeien op een hoger niveau tillen. 

Reeds 174 deelnemers volgden onze trainingen :-)